top of page

Kan dine kunder finde vej?


Aruba Beacon

Om du arrangerer større events, koncerter, arbejder i detailhandlen eller for en seværdighed, er det vigtigt at få kunderne guidet til det rigtige sted. En effektiv eksekvering uden forvirring og spildtid for kunderne er nøglen til, at dit event bliver en succes.

Mobil guide Med Aruba Beacons kan du nemt gøre dine kunder mobile og guide dem til den korrekte lokation. Du kan lave et interaktiv kort med nødvendige informationer og placeringer. Gør det nemt for kunden, at finde det de leder efter vha. deres egen mobile enhed. Er der en vigtig meddelelse med gode tilbud, du gerne vil have frem, kan du pushe meddelelser ud til kunderne og dermed sikre en mere personlig oplevelse.

Få overblik over hvor dine kunder er Hvor dine kunder befinder sig og hvor meget tid de benytter hvert sted, er værdifuld information, der kan hjælpe dig til at forbedre kundeoplevelsen. Hvad besøger kunderne mest eller mindst? Med din nye viden kan du forbedre dit nuværende setup.

Nem installation Aruba Beacons er små trådløse sendere, der kræver meget lidt strøm. Beacons udsender 2,4-GHz radiosignaler med jævne mellemrum og kan høres og tolkes af både iOS og Android enheder. Aruba Beacons kommer i 4 forskellige formater og dit valg er afhængig af behov og om installationen er af kortere eller længere varighed.

Lad dine kunder huske den gode oplevelse, de gik efter, i stedet for forvirring og ventetid. Hvis du er nysgerrig efter mere information, kan du læse følgende PDF.


39 views
bottom of page