top of page

Et centralt og intuitivt overblik over dit netværk


I en travl it-afdeling er der konstante forandringer og det kan være svært, at nå at dokumentere alle ændringer. Resultatet er, at du ofte mister overblikket over din infrastruktur. Et komplekst netværk er svært at vedligeholde og fejlfinde på. Det kan dermed være en udfordring at sikre din virksomheds oppetid. Med Aruba Central får du et intuitivt overblik over alle dine netværk fra én central konsol.

Den mobile it-administrator For at drifte en succesfuld it-afdeling, er det nødvendigt at være til stede, hvor problemerne er. Forestil dig - at du kan administrere dit netværk fra din tablet, mobil eller desktop, uanset hvor du befinder dig. Det centrale overblik gives over alle dine filialer og kontorer rundt i verden for alle dine netværk med Aruba Central.

Monitorering og rapportering Fra konsollen i Aruba Central kan du få et hurtigt overblik over alle dine netværksenheder på tværs af filialer eller få detaljerede oplysninger om bestemte enheder. Her kan du monitorere netværkets sundhedstilstand, ydelsesevne og hvilke brugere, der er tilknyttet. Hvis der er problemer, har du mulighed for at fejlfinde fra konsollen og hurtigt løse de opståede problemer.

Vedligeholdelse Der kan være mange løse ender i vedligeholdelse af it-udstyr. Med Aruba Central får du nemt overblik over dine licenser og firmware status.

43 views

Recent Posts

See All
bottom of page