top of page

Når det ikke er en mulighed, at dit netværk er nede


Virksomheder i dag tilbyder medarbejdere og kunder mobile løsninger og services. For at forbedre samarbejdet på tværs, tilbydes der via virksomhedens netværk videokonference eller VOIP. IoT enheder har også så småt vundet indpas og i følge IDC Senior Vice President og Chefanalytiker Frank Gens, vil der være 80 milliarder tilsluttede IoT enheder i år 2025. Via den øgede portefølje af services er der en kraftig vækst i datatrafik. Netværket har derfor fået en central rolle for virksomhedens succes og omdømme. Så derfor er det vigtigt at behandle netværket, som en af de vigtigste dele af infrastrukturen.

Intelligent løsning til netværket Ved ændringer i brugen af virksomhedens netværk er der også behov for nye, mere intelligente netværksløsninger. Vi har set mange innovative løsninger på kanten af netværket, mens kernen af netværket ikke har forandret sig de sidste årtier. Aruba 8400 Switch er den første switch, der er bygget med mobilitet og IoT for øje.

Automatisering Det er ikke kun fordi, at hardwaren er førende indenfor sit felt. Prikken over i’et er det nye OS Aruba OS-CX. Igennem den intelligente software er det muligt at tilbyde automatisering, et avanceret analyse modul, hurtigere fejlfinding og reducere kompleksiteten i netværket.

Avanceret analyseværktøj Med Aruba 8400s avancerede analyseværktøj er det muligt at analysere trafikken og trends på bestemte tidspunkter. På den måde er det nemmere at forudse problemer med skalering, sikkerhed og flaskehalse. It-afdelingen kan dermed få frigivet tid til andet end fejlfinding.

42 views

Recent Posts

See All
bottom of page