top of page

Når du vil forbedre netværkssikkerheden uden at gå på kompromis med fleksibiliteten


Vil du gerne tilbyde dine medarbejdere, kontraktansatte og gæster en netværksforbindelse samtidig med, at du opretholder din netværkssikkerhed?

Aruba ClearPass Policy Manager tilbyder rolle- og enhedsbaseret netværksadgangskontrol for medarbejdere, kontraktansatte og gæster.

Den mobile medarbejder og netværket Mobiliteten for medarbejdere er kommet for at blive og vi er i gang med en evolution i arbejdslivet, hvor teknologien gør verden mindre, og arbejdstiden bliver mere effektiv.

Du kan tilbyde al slags mobilitet til dine medarbejdere, underordnet om det er virksomheds- eller medarbejderejet enheder samtidig med, at du opretholder sikkerheden på netværket. Med Aruba ClearPass er der centraliseret styring, så du undgår at gøre adgangen til dit netværk komplekst og dermed ubrugeligt.

Aruba Clearpass er brugervenligt og med self-service adgang, så medarbejdere selv kan opsætte deres enheder. Slutbrugere kan sikkert konfigurere deres egne enheder til virksomhedsbrug og internetadgang.

Gæster på netværket De fleste danske virksomheder modtager dagligt gæster og de fleste besøgende

vil gerne have adgang til internettet. I it-afdelingen har man travlt og det kan være svært, at få tid til at administrere gæsteadgang. Denne opgave bliver derfor ofte nedprioriteret. Med ClearPass Guest bliver det simpelt at kreere en midlertidig gæstekonto med sikker internetadgang. Receptionen kan tage imod jeres gæster og gøre opsætningen af deres enhed til en del af velkomsten.

Understøttelse af din enhed Clearpass Onboard tilbyder automatiseret provisionering af alle Windows, Mac OS X, iOS, Android, Chromebook og Ubuntu enheder via en guided self-service portal.

59 views
bottom of page