top of page

Hvad den digitale arbejdsplads betyder for it-sikkerheden


Før IoT og BYOD var it-sikkerhed et lidt simplere begreb. Før drejede it-sikkerheden sig om at opretholde sikkerheden indenfor de 4 vægge. Men med IoT og den mobile medarbejder er væggene væk. Der er adgang til netværket døgnet rundt fra alle verdenshjørner og der er derfor kæmpe potentiale for øget effektivitet. Men dermed er risikoen for sikkerhedsbrist også markant højere.

Hvordan højner du it-sikkerheden og bevarer fleksibiliteten?

Medarbejdere i dag forventer en gnidningsfri oplevelse, fra den digitale arbejdsplads, via flere forskellige mobile enheder på netværket. Hastighed, oppetid og sikkerhed har aldrig været mere afgørende for netværket end nu. It-afdelingen prøver at følge med udviklingen, samtidig med sikkerhedsniveauet skal opretholdes. Aruba giver dig central cloud-baseret administration og identificerer, hvad der er på netværket. Vha. politikker bliver der opsat regler for hvilke enheder, der kan tilgå netværket, hvilke applikationer der kan tilgås samt hvilke brugere, der kan tilgå en enhed og hvornår mm.

Sikkerhed fra start-til-slut

Aruba tilbyder en sikkerhedsløsning, der fungerer gnidningsfrit i en multi-leverandør infrastruktur. Med IntroSpect og ClearPass forbedres din it-sikkerhed og sammen leverer produkterne en uovertruffen beskyttelse mod avancerede angreb, der i stigende grad kommer forbi de traditionelle sikkerhedsløsninger.

Vil du se, hvordan Aruba håndterer den digitale arbejdsplads, så se vores interaktive oplevelse her.


41 views
bottom of page