top of page

Den digitale arbejdsplads forbedrer medarbejdertilfredsheden


Medarbejdere har høje forventninger til hvordan og hvornår de skal kunne arbejde. Det skal være muligt at tilgå arbejdspladsen, når det passer ind i det øvrige liv, uafhængig af normale kontortider. Hvis du vil tiltrække toptalenter til din virksomhed, må din infrastruktur følge med. Den digitale arbejdsplads er kommet for at blive og Aruba hjælper dig ved at tilbyde en mobil strategi, der ikke går på kompromis med sikkerheden.

Højere produktivitet og effektivitet

Medarbejdere der siger, at deres arbejdsgivere er førende inden for den digitale arbejdsplads, er mere produktive, tilfredse og loyale. Disse virksomheder er også tre gange mere tilbøjelige til at tiltrække og bevare top talent. CIO'er, der ønsker at øge medarbejdernes produktivitet, bør implementere en mobil strategi, som understøtter evnen til at arbejde, hvor som helst når som helst. I et nyt globalt studie fra Economist Intelligence Unit (EIU) besvarede 49%, at den digitale arbejdsplads gjorde dem mere produktive og 38% sagde, det gjorde dem mere tilfredse med arbejdet.

BYOD var første skridt, er du klar til det næste?

Med introduktionen af medarbejderejede enheder, blev spillereglerne ændret og den mobile strategi blev til virkelighed. Nu tager IoT det næste skridt ved at tilbyde mere effektive arbejdspladser vha. intelligente mødelokaler, lokationstjenester real time monitorering mm. Aruba hjælper dig med at forbedre dit netværk og kravene til nye sikkerhedsprocedurer.

Læs mere


40 views
bottom of page