top of page

Datacentret har ændret sig – er din infrastruktur fulgt med?


Engang var it-sikkerhed at beskytte de data, der var indenfor virksomhedens 4 vægge. Den mobile rejse har taget os et sted hen, hvor der ikke længere er nogle vægge. Infrastrukturen er blevet mere kompleks og dermed blevet en større udfordring at beskytte.

Simpelt overblik

Det er vigtigt at have et godt overblik over hvilke enheder, der er på dit netværk. Med flere mobile enheder pr. medarbejder samt IoT bliver det sværere og sværere at identificere, hvad der er på netværket. Hvis du mangler overblik, mangler du også kontrol over din infrastruktur. Aruba Clearpass giver dig kontrollen tilbage med et automatiseret og politikdrevet system, som administreres centralt.

Husk at fokusere på det kablede netværk

Førhen var fokus på at sikre det trådløse netværk. Men med gæster på netværket og IoT er det vigtigt at fokusere på både det kablede og trådløse netværk. Du kan have vidt åbne netværksporte, hvor det er muligt at tilslutte hvilken som helst enhed, uden at du bliver opmærksom på det. Aruba Clearpass har flere værktøjer, som gør tilslutning til netværket både sikkert og enkelt.

Stærke partnerskaber

Sikkerhed kan være en dyr og tidskrævende investering. Innovation er nødvendig for at være en fod foran hackerne. Vores stærke partnerskaber samler de bedste tredjepartsløsninger, der leverer sikkerhed fra start-til-slut i dit datacenter.


51 views
bottom of page