top of page

Fordi du ikke vil have hemmeligheder på dit netværk


Hvordan er overblikket over dit netværk. Er du helt sikker på, at du kan identificere alle de tilsluttede enheder på dit netværk. Engang var det nemt, at kunne gå forbi en medarbejders plads, for at se hvilke enheder de havde tilsluttet netværket. Men med mobile enheder og IoT er den tid forbi.

Synlighed er første skridt på vejen

Det første skridt på vejen til kontrol er synlighed over, hvad der er tilsluttet dit netværk. Automatiseret identificering, profilering af endpoints og kontinuerlig monitorering er nødvendige elementer, for at du får en udvidet kontrol af enheder og brugere, der forbinder sig til virksomhedens netværk.

Tag det næste skridt

Aruba Cleapass giver virksomhederne en agentløs og politik baseret løsning til en kompleks infrastruktur. De fleste netværk er stykket sammen af forskellige leverandørløsninger, hvilket Aruba anerkender og håndterer. Aruba giver et kontinuerligt overblik over, hvad der er forbundet til netværket på tværs af det trådløse og kablede netværk og uafhængigt af, om du har statisk eller dynamiske tildelte IP-adresser.

Overblik er nøglen

I en travl hverdag er det vigtigt, at man hurtigt kan identificere evt. problemer. Omfattende grafiske dashboards giver et let overblik over det totale antal tilsluttede enheder og sorterer efter kategori og enhedstype.

Fordelene ved Aruba Clearpass:

  • Automatisk detektion og kategorisering af Endpoints

  • Kontinuerlig overvågning af alle enheder

  • Agentløst overblik der lader dig finde enheder som mobile enheder og IoT

  • Udvidet synlighed til en lang række sikkerheds- og it-services løsninger

  • Ingen manuel opretholdelse af database opdateringer


19 views
bottom of page