top of page

Det kræver fællesskab og samarbejde i kampen mod cyberangreb


Flere danske virksomheder har i den senere tid været nævnt i medierne efter at have været udsat for målrettede cyberangreb. Virksomheder er i dag i højere grad følsomme over for nedetid og en skræmmende statistik viser at hele 93% af virksomheder, der ikke har adgang til deres it-systemer i 10 dage eller mere, går konkurs indenfor et år efter hændelsen.[1]

For bare få år tilbage kunne it-medarbejdere identificere de trusler, virksomhederne blev udsat for. Men med nutidens avancerede og målrettede angreb har trusselsbilledet ændret sig markant.

Aruba 360 Secure Fabric er et sikkerheds framework, der er designet til at give it-afdelingen synligheden og kontrollen over infrastrukturen tilbage. Med vores framework kan du både beskytte brugere og enheder.

Vi tror på, at der skal samarbejde og fælleskab til i kampen mod cyberangreb. En af de unikke ting ved Aruba 360 Secure Fabric er den åbne tilgang til andre leverandører. Der er flere end 100 sikkerheds og infrastruktur tilbud, der nemt kan implementeres sammen med Aruba herunder: Citrix Systems, Splunk, IBM og Checkpoint.

Arubas framework består af 3 dele:

  • Aruba Security Software: Proaktiv netværksadgangskontrol og policy management. Førende indenfor UEBA (User and Entity Behavior Analytics) på hvilket som helst netværk.

  • Aruba Secure Core: Netværksinfrastruktur med indbygget sikkerhed der er klar til at analysere

  • Førende sikkerheds økosystem.

Alle Arubas produkter er bygget op omkring centrale sikkerhedsfunktioner. Arubas Wi-Fi-adgangspunkter, switches, routere og controllere, bygger alle på et fundament af sikkerhedsfunktioner. Ved at integrere IntroSpect, tilbyder vi en machine learning baseret fremgangsmåde. Virksomheder kan selv definere deres egne politikker i systemet. Politikkerne giver Aruba 360 Secure Fabric en transparent overgang fra bruger- og enheds discovery og adgang til analysedrevet attack detection og respons.

Med ovenstående tilgang til sikkerhed inviterer Aruba til et fællesskab i kampen mod Cyber trusler.

[1] The National Archives & Records Administration in Washington


30 views
bottom of page