top of page

Er du i tvivl om, hvilke enheder der er tilsluttet dit netværk? Få overblikket over din infrastruktu


Flere danske virksomheder oplever, at deres netværksinfrastruktur har ændret sig over de senere år. Netværket har fået en større betydning og flere enheder er tilsluttet i løbet af døgnet. Med et servicekatalog der omfatter BYOD og mobile enheder, er medarbejdere ikke længere afhængige af normale kontortider. De kan arbejde, som det passer ind i det øvrige liv over hele døgnet.

Har din virksomhed mange rejsende medarbejdere eller giver den mulighed for hjemmearbejde, kan infrastrukturen have udviklet sig til at være kompleks og svær at få overblik over. Det første skridt på vejen til overblik og kontrol over din infrastruktur er at finde ud af, hvad der er tilsluttet dit netværk. På den måde kan du få sikret din data. Udfordringen for it er at bevare synligheden og kontrollen, samtidig med at brugeroplevelsen ikke bliver begrænset. Det starter med en plan på følgende tre punkter:

  1. Identificer hvilke enheder der bliver benyttet, hvor mange, hvor de er tilsluttet og hvilke OS, der er supporteret. Dette er fundamentet for synlighed over infrastrukturen.

  2. Håndhæv de definerede politikker på tværs af brugere og enheder for at give den korrekte adgang uanset hvilken bruger, enhed eller lokation. På den måde leveres den forventede brugeroplevelse.

  3. Beskyt dine ressourcer via en dynamisk policy kontrol og afvæbning af reelle trusler. Den sidste brik i puslespillet er, at være beredt på usædvanlig aktivitet på dit netværk kl. 3 om natten - og kunne blokere for trafik og ændre status for en tilsluttet enhed.

Virksomheder skal planlægge efter eksisterende og uforudsete udfordringer. Med den eksisterende arbejdsbyrde er det ikke realistisk at stole på manuel hjælp fra it-afdelingen og helpdesk. Med Arubas NAC løsning ClearPass får du nemt kontrol og synlighed over dit netværk.


107 views
bottom of page