top of page

Få overblikket over dit netværk tilbage


Flere virksomheder oplever, at deres netværk’s infrastruktur er blevet mere kompleks og har derfor mistet overblikket over deres løsning. Konsekvensen er, at det bliver sværere at fejlfinde og bevare en proaktiv arbejdsgang. Samtidig bliver danske virksomheder mere digitale og behovet for implementering af mobil og cloud applikationer stiger. Netværkets position i infrastrukturen er blevet vigtigere, og kravene til et stabilt og sikkert high-speed netværk har aldrig været større.

Aruba hjælper dig med at simplificere både det trådløse og kablede netværk og skaber et fundament, hvor både brugere og forretningen trives. Relevante data skal være ved hånden, og grundlæggende konfigurationer skal være nemme og tilgængelige - hvor som helst og når som helst.

Både større og mindre virksomheder kan få gavn af Aruba Intelligent Cloud Networking. Med i købet af Arubas Cloud network løsning får du også Aruba Central, som er en cloud baseret løsning til netværksadministration sammen med hele porteføljen af: Aruba’s instant access points, Aruba OS og legacy Mobility access switche. Alt er administreret fra cloud.

Aruba’s løsning er designet til at levere den operationelle enkelthed og fleksibilitet, nutidens it-afdelinger har brug for, samtidig med at Aruba leverer den hastighed og stabilitet, brugerne forventer. Med den indbyggede monitorering får virksomheder en unik indsigt i både netværket og forretningen.

Aruba er for 12. år i træk blevet positioneret som førende på markedet af Gartner Magic Quadrant indenfor Wired and Wireless LAN Access.


66 views
bottom of page