top of page

Bring merværdi til dine kunder og undgå at blive udkonkurreret af webhandel


Nutidens største valuta er tid. I en travl hverdag skal den private handel gå hurtig og effektivt. I en verden, hvor tid er en knap faktor, kan det være en udfordring at bidrage med en positiv kundeoplevelse. Mange vælger webhandel og går på kompromis med kundeservice og relationer.

Aruba’s location services hjælper dine kunder med at finde vej, og de får serveret de nødvendige informationer, for at de kan gøre de rette indkøb. Når du guider kunderne til det rette sted og dermed undgår unødvendig ventetid, bliver kundeoplevelsen mere positiv. Bekvemme indkøb leder dine kunder til flere køb og loyalitet.

Aruba Beacons er Bluetooth Low-Energy (BLE) teknologi, der gør indendørs lokalisering og vejvisning muligt. Ved hjælp af kundens egen mobilenhed kan du pushe relevante notifikationer ud til dem. Det kan være tilbud, informationer m.m. – kun fantasien sætter grænser. Disse små trådløse sendere sender radiosignaler med jævne mellemrum, der kan høres og fortolkes af iOS- og Android-enheder. For kunden betyder det, at de kan få vist vej og samtidigt modtage relevante informationer alt efter, hvilket område af forretningen de befinder sig i. Det er muligt kontinuerligt at tilpasse placeringen af Beacons for at sikre en meget engagerende kundeoplevelse.

Aruba 300, 310, 320 og 330 serien har indbyggede Aruba Beacons, der giver dig mulighed for fjernstyring af en 4-årige batteridreven stand-alone Beacons.

Hvis du i øjeblikket ikke har trådløst Aruba-netværk, er det intet problem. Aruba Sensor har indbygget Beacons og evnen til at styre Aruba Beacons i ethvert trådløst miljø.


49 views
bottom of page