top of page

6 overvejelser når du vælger cloud-administreret netværk


Der er mange grunde til at vælge et netværk, der bliver administreret fra cloud. Men, hvilken løsning passer bedst ind i din virksomhed? Her er de mest centrale overvejelser.

Hvad er inkluderet i løsningen?

  1. Access Point: Du bør kunne blande AP fra forskellige producenter for at leve op til ydeevne, dækning og budgetkrav.

  2. Switch: Du skal være i stand til at vælge kvalitet, der er designet til den digitale arbejdsplads. Bliv ikke låst af et pakketilbud med forbrugerkvalitet.

  3. Administration: Når du har valgt de rette Access Points og switche, kan du administrere din løsning fra enhver enhed via en browser eller mobil app. Brugergrænsefladen skal være intuitiv, så folk med forskellige niveauer af tekniske kompetencer kan administrere løsningen.

Er din investering beskyttet?

Hvad sker der, hvis din virksomhed bliver erhvervet eller opkøber en anden virksomhed? Det cloud-administrerede netværk skal være fleksibelt og skal kunne tilpasse sig dine behov.

Hvor pålidelig er cloud-løsningen?

En af de primære grunde til at flytte dine data op i skyen er business continuity. Virkeligheden er, at selv de bedste udbydere kommer ud for nedbrud. Og hvad sker der med din virksomhed, den dag netværket f.eks. er nede? Hvad sker der, når licensen udløber? Vil din virksomhed stadig have Wi-Fi eller ville den være 100% offline? Der kan stilles mange spørgsmål. Så bed din potentielle leverandør om at undersøge spørgsmålene for dig. Så kan I sammen vurdere og afgøre hvor meget af dit netværk, der kan tåle at blive kompromitteret.

Hvordan er dine brugere beskyttede?

Hvordan beskyttes dine brugere mod upassende indhold og ondsindede trusler? Filtrering og firewall-funktioner skal indbygges i det cloud-administrerede netværk. Det skal ikke være nødvendigt at indkøbe ekstra licenser eller udstyr.

Er det let at få indsigt?

Brugere bliver let frustrerede, når de ikke har adgang til applikationer eller hjemmesider. Dit cloud-administrerede netværk skal give dig øjeblikkelig indsigt i, hvad der forårsager specifikke problemer. Måske der er problemer med DHCP eller DNS – når du ved, hvor du skal starte din fejlfinding, kan du hurtigere løse problemerne og dermed fastholde dine brugeres tilfredshed.

Leverer netværket tilstedeværelsesanalyser?

Wi-Fi kan give indsigt, der kan hjælpe med at optimere din virksomhed. Hvis vi som eksempel kigger på en butik. Her kommer der mange kunder på mange forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Man kan bruge disse analyser til at træffe beslutninger om merchandising, bemanding, layout og marketing. Et cloud-administreret netværk skal kunne registrere tilstedeværelsen af ​​mobilenheder og analysere trafikmønstre – samtidig med at brugerens fulde privatliv selvfølgelig er sikret.


45 views
bottom of page