top of page

Har du åbnet døren for en ny type hacker?


Vi har taget hul på en ny æra af mobilitet, effektivitet og muligheder. Samtidig er døren åbnet for en ny type af ondsindede angreb. Har dit cyber-forsvar fulgt med tiden? Du kan her læse om, hvordan it-eksperter benytter Aruba Networks for at åbne op for innovative muligheder til virksomheden uden at byde cyber-angreb velkommen.

Det intelligente angreb

Det moderne angreb kan bestå af mange mindre handlinger over længere perioder. Denne type angreb har alle dage været svære at opdage. Angreb, hvor cyber-kriminelle har undgået det traditionelle forsvar ved brug af de rette legitimationsoplysninger og på den måde får adgang til virksomhedernes ressourcer. Phishing, social engineering og malware er blot nogle af de populære teknikker, hvormed de kriminelle erhverver sig medarbejderens legitimationsoplysninger. Hvis en bruger åbner en ondsindet vedhæftning til en e-mail, kan enhedens og brugerens oplysninger blive åbningen til Ransomware og andre ondsindede angreb.

Det avancerede forsvar

Traditionelle sikkerhedsprodukter og manuelle processer kan ikke stå på mål for de nye sofistikerede angreb. Aruba Networks har tilføjet Machine Learning og automatisering til produkterne, som skaber et referencegrundlag for normal adfærd for en bruger, system eller enhed på netværket. Der bliver behandlet store mængder data for at etablere et referencegrundlag, som bliver opbygget vha. f.eks. logs, alarmer, enheder etc.

Herefter bliver der automatisk opdaget afvigende adfærd, som indikerer et forestående angreb. Ved at benytte Machine Learning intelligens og automatisering får it-afdelingen hurtigere synlighed over problematikken og kan derved proaktivt forhindre et forestående angreb.


99 views
bottom of page