top of page

Benyt Arubas nye 2930F switch-serie til at understøtte mobilitet og BYOD


Forestil dig, at hver enhed, der er installeret på dit netværk, skulle ledsages af sit eget sæt ledninger, afhængigt af mængden af påkrævet strøm. Med eksisterende Power over Ethernet (PoE) standarder er dette heldigvis ikke nødvendigt. PoE giver en fleksibel arkitektur, gode besparelser og skalerbarhed til virksomhedens netværk.

Aruba 2930F Switch Serien er udstyret med PoE+ power og er designet til virksomheder med store krav til tværgående samarbejde og mobilitet. Det voksende antal af mobil- og IoT-enheder kræver et kraftigt netværk.

Aruba har netop udgivet nye modeller af 2930F med indbyggede 10GbE uplinks og op til hele 740W PoE +.

Aruba 2930F

  • Enkel implementering og administration med ClearPass Policy Manager, AirWave support, Central og Zero Touch Provisioning.

  • Kraftfulde PoE+ modeller og ikke-PoE modeller for større fleksibilitet. Op til 740W PoE + til styring af AP'er, kameraer og IoT-enheder. Indbygget 1GbE eller 10GbE uplinks i 8, 24 og 48 GbE portmodeller.

  • Innovativ sikkerhed med Tunnel Node Support, som transporterer netværkstrafik på en per-port basis til en Aruba controller. Dette aktiverer enhedsgodkendelse i situationer, hvor der mangler sikkerhedssoftware.

  • Enkelt design og lydsvag drift til kontormiljøer

  • Licensfri med livstidsgaranti


63 views
bottom of page