top of page

Byg et kraftfuldt, sikkert netværk der vokser sammen med din forretning


Lavere omkostninger, forenklet administration, bedre brugeroplevelse.

Aruba har nøglen til et robust, højtydende og fleksibelt netværk til virksomheden. Du kan vælge accesspunkter og switche efter dine nuværende behov og udvide i takt med, at din forretning udvikler sig. Udrulning har aldrig været nemmere.

Aruba Instant accesspunkter er enkle at sætte op, og de har indbygget sikkerhed med firewall og indbrudssikring. Arubas portefølje af switches med power og performance er din perfekte basis for både kablede og trådløse netværk.

Dertil kommer viften af stærke softwareløsninger: Aruba AirWave til administration on-site. Markedsledende Aruba ClearPass til enkel og sikker adgangspolitik og -kontrol. Og Aruba Central, den unikke løsning, hvor du administrerer netværket via skyen.

Performance, lave omkostninger, gennemskuelighed og enkel administration af politikker og gæsteadgang. Vi står klar til at hjælpe dig med at forberede dit netværk til fremtiden!


42 views
bottom of page