top of page

Kunstig intelligens bliver afgørende for virksomheders cybersikkerhed


Når systemer for netværkssikkerhed udelukkende administreres af mennesker, er det ensbetydende med, at der skal arbejdes intensivt og med flere tusind linjers kodning og overvågning for at undgå de sårbarheder, hackere udnytter som veje ind i virksomhedens netværk. Virksomhedernes netværk indeholder adgang til store mængder data om deres netværksbrugeres adfærd. Og data er vokset med en sådan hastighed, at meget få virksomheder har ressourcer til at overvåge dem manuelt.

Når vi så lægger til, at flere og flere enheder som tv og køleskabe i mødelokaler og airconditionanlæg kommer på nettet uden at kunne inkluderes i en traditionel firewall, så er udfordringen næsten uoverskuelig. Men det kan lade sig gøre ved hjælp af kunstig intelligens, som analyserer og følger med i brugernes adfærd for at kunne forudse brud på sikkerheden.

Aruba Secure Fabric 360 med Clearpass og IntroSpect hjælper kunderne med intelligent overvågning af deres netværk.


49 views
bottom of page