top of page

Ny tilgang til sikkerhed med Aruba 360 Secure Fabric og IntroSpect


Mange forbinder naturligt nok Aruba Networks med netværk, men Aruba startede oprindelig som et sikkerhedsfirma og har derfor et stærkt fokus og 360 graders perspektiv sikkerhed.

Aruba IntroSpect, som er en del af Aruba 360 Secure Fabric Suite, er et User Entity Behaviour Analytics (UEBA) software system, der tager sig af de indre trusler. Introspect overvåger løbende devices og brugers aktiviteter, opdager eventuelle afvigelser fra det normale adfærdsmønster og kan alamere de sikkerhedsansvarlige eller ClearPass, som også er en del af 360 Secure Fabric suiten. Med Aruba 360 Secure Fabric sikrer virksomheder og organisationer sig mod både eksterne og interne trusler uden at gå på kompromis med brugernes mobilitet.

I denne video med Morten Illum, EMEA Vice President, forklarer han, hvorfor IntroSpect er relevant og hvordan det sammen med resten af 360 Secure Fabric Suiten hjælper virksomheder med at være på forkant indenfor sikkerhed.


102 views

Recent Posts

See All
bottom of page