top of page

Podcast: Sikkerhed på netværket


I det nye afsnit af #ArrowPodcastDK diskuterer vi sikkerhed på netværket med Allan Højbjerg fra Aruba Networks og Kim Elgaard fra Arrows security team. Trusselsbilledet har ændret sig i takt med at virksomhederne er blevet meget bedre til at forhindre udefra kommende angreb samt at vi arbejder mere og mere mobilt fra flere forskellige lokationer. Det har blandt andet betydet, at der kommer flere angreb, de kommer konstant fra nye fronter - og de kommer især indefra gennem kompromitterede brugere. Derudover er der konstant nye typer IoT devices, der ligeledes skal på netværket – hvilket igen belaster rigtig mange IT-afdelinger.

Sikkerhed er ikke længere bare et spørgsmål om, hvem man lukker ind på netværket – men i høj grad også hvad de så foretager sig på netværket. Derfor er vi nødt til at tænke sikkerhed på nye måder. Hør eksperterne komme med deres tanker og perspektiver på sikkerhed på netværket.


39 views
bottom of page