top of page

Førende indenfor 5 ud af 6 Gartners Critical Capabilities


Aruba blev i år - for 13. gang i træk – anerkendt i Gartners Magic Quadrant som førende indenfor wired og wireless LAN access. Dykker man et spadestik dybere i Critical Capabilities rapporten, opdager man at Aruba score højt på 5 ud af de 6 critical capabilities, nemlig følgende:

  • Unified Wired and WLAN Access

  • WLAN-only refresh or new build

  • Performance Stringent Applications

  • Multivendor Networking Environment

  • Remote Branch Office with Corporate HQ

En af Gartners anbefalinger er, at udover at evaluere netværks hardware, bør virksomheder også fokusere på hvad leverandørene kan tilbyde på områder som network services applications, IoT samt AI og ML. Lige netop disse teknologi-områder er kernen i Arubas innovation, hvilket afspejler Arubas fine placering i Gartners Critical Capabilities rapport.


29 views
bottom of page