top of page

Ryder Cup European tour – når alt er connected, er alt muligt!


Aruba var valgt som officiel leverandør af deres Mobile First Architecture til årets Ryder Cup European tour, hvilket betød, at man for første gang nogen side til dette golf-event måtte benytte mobiltelefoner og devices under tour’en. Formålet med dette var at skabe en bedre oplevelse for deltagerne, så de udover at kunne tilgå nettet også kunne følge de enkelte golfspillere, holde sig opdateret på hvad der generelt skete under turneringen og på golfbanen, live-scoring etc.

Der var tale om en midlertidig installation unikt bygget til Ryder Cup – og den største “bring-your-own device” installation udenfor de Olympiske Lege. I løbet af eventet var der over 99.000 forskellige enheder registret og over 270.000 personer, der brugte netværket, til hvad der svarer til 63 år i alt.


25 views
bottom of page