top of page

Simpel administration af netværket for SMB-markedet


Digital transformation, mobile strategier og interaktion med kunder spiller en stor rolle i at være konkurrencedygtig, hvorvidt du tilhører Enterprise eller SMB-markedet. For mellemstore virksomheder er det lige så relevant at have god performance, sikkerhed og skalerbarhed, som der typisk findes i større virksomhedsnetværk.

Arubas SMB-løsninger har Enterprise værktøjer til de mellemstore virksomheder, fordi Aruba mener, at det ikke bør være størrelsen på virksomheden, der afgør, hvor sikkert et netværk skal være.

Simpel administration, indsigt og fleksibilitet

Arubas AP’er og den cloudbaserede simplificering med Aruba Central giver i dag SMB-markedet mulighed for at simplificere administrationen, så der er mere tid til at fokusere på at levere forretningsværdi. Det gør vi ved hjælp af følgende fokuspunkter:

  • Zero touch provisionering på Aruba Instant Access Points. AP’er sættes til strøm og forbindes til netværk, og herefter foregår opsætning og konfiguration automatisk.

  • Aruba Central har værktøjer til at simplificere administration og reducere tiden, der er brugt på fejlfinding:

  • Cloudbaseret og klar til brug inden for minutter

  • Ét administrationsmodul som giver overblik, kontrol og administration, uanset hvilken enhed der benyttes og hvor.

  • Intuitive analyser. Alarmering og rapportering viser hurtigt, hvordan kunder interagerer på forskellige lokationer, samt hvilke applikationer kunderne forbinder sig til og hvordan.

  • Aruba Central Mobile sikrer, at administration og monitorering af netværket er tilgængeligt, når du har behov for det.

  • ClientMatch, Adaptive Radio Management (ARM) og AppRF-teknologi optimerer og sikrer den mobile brugeroplevelse.


124 views
bottom of page