top of page

Nye muligheder med Wi-Fi 6


Folk vil gerne have en god forbindelse, uanset hvor de befinder sig; om det er i butikker, skolen, lufthavnen eller på arbejdet. Brugere er hårde kritikere, og ser ikke igennem fingrene med en langsom applikation eller ustabil forbindelse.

802.11ax

Den 6. generation af Wi-Fi er kommet: 802.11ax også kendt som Wi-Fi 6. Med den 6. generation vil man opleve en bedre brugeroplevelse uanset type af enhed og generelle brug. Versionen er markant hurtigere og optimeret til områder med mange mennesker såsom indkøbscentre og stadioner. De nye AP’er er også ideelle i miljøer med IoT enheder.

Den 6. generation af Wi-Fi kan dog ikke stå alene i en optimeret brugeroplevelse – netværket skal også være drevet af AI og kunne følge med i ændrede brugsmønstre og automatisk skrue på performance. Det proaktive netværk giver overblik hos IT, så de kan fokusere på nye services, der understøtter forretningen bedre.

Det grønne Wi-Fi

Arubas NetInsight kan hjælpe virksomheder med at opretholde den grønne profil, alt imens der spares på strømmen. På et gennemsnitligt kontor er der aktivitet i rundt regnet 10 timer om dagen fra kl. 8-18, men deres AP’er er tændt døgnet rundt, selv om de ikke bliver benyttet. Med NetInsight vil Wi-Fi løsningen vha. AI lære de typiske mønstre at kende f.eks. på en skole, i et indkøbscenter eller et kontor og automatisk slukke AP’erne, når de ikke bliver benyttet.


154 views
bottom of page