top of page

Simpelt business-class netværk til mellemstore virksomheder


Dine ansatte og kunder kræver sikkert, "always-on" WiFi hvor mindre er ikke en accepteret option. Men udfordringen kan være, at jeres it-afdeling ikke har den nødvendige tid og træning til at implementere en sofistikeret netværksteknologi. Aruba midsize løsninger leverer netværk, som er nemt at bruge og som sparer IT værdifuld tid uden at gå på kompromis med forretningsvigtige funktioner. Nedenfor er et udpluk at Aruba’s førende løsninger til mellemstore virksomheder: Aruba Instant Access Points og Aruba Central's cloud-managed kommer med en enkelhed, som tillader mellemstore virksomheder at strømline operationer og bruge mere tid med fokus på at drive forretningsværdi. Download Solution overview Branchens førende Aruba Instant Access Points kombinerer enkel installation og business-class netværk for at imødekomme behovene hos krævende brugere, sofistikerede enheder og IT. Apps reagerer hurtigere, enheder forbliver tilsluttet og sikret, mens brugere har adgang til fri roaming. Oplev Aruba Instant Wi-Fi Se video

Med Aruba Central er det nemt at få et overblik over dit netværk og brugere. Tilpasset gæstetilgang, og services og loaktionsanalyse er nogle af de ekstra business-class funktioner. Læs mere om Aruba Central

For en komplet oversigt over Aruba’s løsninger til mellemstore virksomheder – besøg Aruba web


52 views
bottom of page