top of page

Aruba Central tilbyder simpel, sikker og kosteffektiv overvågning og administration


Aruba Central er en cloud-baseret netværks management løsning, der giver information omkring dit netværk og virksomhed. Aruba Central tilbyder simpel, sikker og kosteffektiv overvågning og administration af Instant Aruba AP’er og switche. Med Aruba Central kan du nemt administrere dine Instant AP’er uanset hvor, du befinder dig. Du kan overvåge hele dit netværk, modtage notifikationer og provisionere AP’er, switche eller branch controllere ved at scanne en simpel stregkode.

Aruba Central er en cloud-baseret netværks management løsning, hvor du med indbygget analytics får indsigt i netværket og forretningen. Du er sikret 24/7 adgang, synlig og kontrol, hvis du bruger Central til administration af dine Instant Access Points, switches og branch controllere fra skyen.

Aruba Central har alt der kræves for at drive virksomheders netværk.

55 views
bottom of page