top of page

Wi-Fi 6 enheder er på vej! Er din uddannelsesinstitution klar?


Skal din uddannelsesinstitution opgradere AP'er i etaper? Ved at teste Wi-Fi 6 (802.11ax) kan du få hjælp til at beslutte, hvordan du bedst kan integrere det med dit nuværende system, samtidig med at brugeroplevelsen forbedres.

Med flere og flere enheder pr. bruger, integration til IoT-enheder og den stadigt stigende efterspørgsel efter digitalt indhold til personlige og akademisk brug, er universiteter under stort pres for at levere bedst mulige digitale oplevelser for at forblive konkurrencedygtige.

Studerende i dag forventer at have nem adgang til hurtig og sikker Wi-Fi. Med øget fokus på IoT og studerendes personlige behov for internetbaseret underholdning er behovet for hurtigere forbindelseshastigheder eksploderet.

Indtil nu har Wi-Fi 5 (802.11ac) funktioner været tilstrækkelige til de fleste uddannelsesmæssige use cases, men teknologien skal udvikle sig for at kunne følge med fremtidige krav.

16 views
bottom of page