top of page

Aruba Instant On til SMB virksomheder


De bedste Wi-Fi-oplevelser, er helt klart dem, som er problemfri. De hvor du forbinder øjeblikkeligt og forbliver på netværket uden problemer. Når universitetsstuderende sidder ved bordet for at arbejde på et projekt, vil de logge ind med lethed og tilbringe eftermiddagen med at drikke kaffe og søge på internettet. Patienter på et lægekontor ønsker samme bekvemmelighed når de streamer videoer, mens de venter på, at det bliver deres tur. Uanset om du driver cafeer, advokatkontorer, frisørsaloner eller lægepraksis, vil du bare have Wi-Fi til at fungere optimalt for alle, der ønsker at forbinde til netværket.

Der findes masser af Wi-Fi-muligheder på markedet, men SMB virksomheder har brug for mere end ”basis hjemme Wi-Fi” og mindre end Wi-Fi til Enterprise virksomheder. Wi-Fi skal være hurtig, pålidelig og sikker - men også let og økonomisk overkommelig.

Aruba Instant On inkluderer både indendørs og udendørs access points - designet til at levere sikker, trådløs højhastighedsforbindelse til SMB virksomheder.

Se Aruba Instant On unboxing video

Det er nemt at installere og konfigurere et Aruba Instant on netværk. Dine kunder kan komme i gang I løbet af få minutter.


25 views
bottom of page