top of page

Nem administration af netværket med Aruba Central


Aruba Central er et cloud-baseret netværks-administrationsværktøj, der gør det let og enkelt at administrere sit netværk i forhold til konfigurering, monitorering og fejlfinding af både det trådløse og kablet netværk samt WAN (SD branch). Central er brugbart for små til mellemstore virksomheder med reduceret IT ressourcer, samt virksomheder med afdelinger spredt over et større geografiskområde.

Aruba Central er et brugervenligt værktøj, der gør deployment af nye sites/kontorer simpel og ukompliceret. Ved hjælp fra zero touch provisioning og Central Installer App kan man i løbet af kort tid få sit netværk op at køre centralt fra - uden at skulle konfigurere onsite.

Med Aruba Central får man alle nødvendige værktøjer til at kunne administrere sit netværk. Derudover kan man købe ekstra services, som yderligere opgraderer oplevelsen: Clarity, Presence Analytics, og Guest Access.

Virksomheder får et fleksibelt system, som kan udvides i takt med at ens virksomhed vokser. Hvis man allerede har Aruba Access Points og switche, så kan man begynde at bruge Central i dag uden at skulle udskifte dit eksisterende hardware.

Aruba Central tilbyder en transparent licensstruktur, der gør det enkelt at gennemskue, hvad man får, og hvad man betaler for. Udover de funktionaliteten der følger med i device management licenserne, så er det også muligt at tilkøbe ekstra service licenser. Man kan købe licenser til 1,3 eller 5 år, og er inkl. 24/7 telefon support så længe licenserne er gyldige.

> Hør Guido Kragten fortælle om Aruba Central (fra Arrow Aruba Inspiration Day)


24 views
bottom of page