top of page

Ny Aruba reference case: Danmarks største energiselskab fik simpel netværksadministration på tværs a


NRGi blev dannet i år 2000, og koncernen er i dag et af Danmarks største energiselskaber med 1.100 medarbejdere fordelt på 6 lokationer. It-afdelingen hos NRGi består af ca. 30 personer, hvoraf tre af dem udgør netværksafdelingen. NRGi har implementeret en større Aruba løsning, som består af over 50 Access Points samt Aruba Switche fordelt de 6 lokationer. Der er central administration af netværksinfrastrukturen med ClearPass, som også administrerer en separat gæsteadgang for de besøgende hos NRGi.

Vi har interviewet René Poulsen, Netværks- og Sikkerhedsansvarlig for NRGi, som fortæller omkring valget af Aruba samt den værdi, NRGi har opnået ved at benytte løsningen.


62 views
bottom of page