top of page

Velkommen til Wi-Fi 6


Wi-Fi 6, eller 802.11ax, er den seneste standard indenfor trådløst internet. Wi-Fi 6 giver dig ikke blot bedre internethastighed, men også bedre stabilitet og rækkevidde. Denne teknologi løser problemet med de mange online-enheder i hjemmet ved at være designet til at tage højde for de mange flere enheder. Båndbredden fordeles med andre ord på en mere effektiv måde, den maksimale hastighed er øget og selve forbindelsen er blevet mere stabil. Dermed kan der både ses film over nettet, spilles spil online og arbejdes på samme tid.

Fordelene med Wi-Fi 6 *):

  • Wi-Fi 6 kan kommunikere med op til 12 enheder på en og samme tid.

  • Wi-Fi 6 sikrer dig hastigheder op til 9,6 Gbps (Wi-Fi 5 leverer op til 6,9 Gbps).

  • Wi-Fi 6 har kapacitet til 4 gange så mange tilsluttede enheder som Wi-Fi 5.

  • Wi-Fi 6 har en 40% øgning af gennemstrømningen.

  • Wi-Fi 6 er medvirkende til, at batterierne i dine mobile enheder holder op til 7 gange længere.


11 views
bottom of page