top of page

Switch Forward with Aruba CX - Aruba’s nye CX-serie sætter nye standarder for software og netværk!


Den 22. oktober præsenterede Aruba en helt ny generation af acces-switche. CX-serien, der sætter nye standarder for software og netværk, og omfatter nu Aruba CX 6300 med fast konfiguration og Aruba CX 6400, som er en modulær chassis-baseret switch til brug i access- og distributionslaget samt i coren. Dertil kommer den seneste udvikling af Aruba OS-CX operativsystemet, der giver netværksoperatøren en enkel end-to-end platform af switche.

Aruba er med denne lancering den første leverandør, der tilbyder en platform af switche, med et og samme moderne netværksoperativsystem – lige fra kanten af virksomhedens netværk til coren i datacentret. Platformen, som er cloud-native, er samtidig optimeret med Aruba Network Analytics Engine (NAE), der udnytter indbygget analytics og automatisering til at simplificere håndteringen, optimere fejlfinding og udbedre typiske netværksproblemer.

Se Aruba CX Launch Webcast

Den 22/10 afholdte Aruba et 45 min live launch webcast, hvor de introducerede den nye Aruba CX serie. Du har mulighed for et gense webcasten her.

Få overblik over mulighederne med Aruba CX

www.arubanetworks.com/switch-forward kan du finde mere relevant information om Aruba CX i form af nye eBooks, rapporter og infograhics.

Du finder ligeledes information om Aruba switches her.

Den nye portefølje af switche bygger på succesen fra CX 8400-serien og på det moderne operativsystem AOS-CX. Porteføljen inkluderer nøgleelementerne i en moderne netværksstruktur, herunder:

  • Serierne CX 6300 og CX 6400 med Arubas syvende generation ASIC-arkitektur: Aruba CX 6300 er en stackable serie af switche, som kan udvides med stor fleksibilitet og giver mulighed for op til 10 enheder i virtual switching framework (VSF). 10/25/50 gigabit uplinks opfylder behovet for båndbredde i dag og i fremtiden. Aruba CX 6400-serien er en modulær switch. Den kommer både i en fem og 10-slots version, med en non-blocking fabric og kan skaleres fra 100 Mbit/s i access-laget til 100 Gbit/s i core-laget. Det giver mulighed for at standardisere på én samlet platform på tværs af virksomheden.

  • AOS-CX 10.4: Den nye version af AOS-CX operativsystemet har fået flere nye features og nye muligheder, især i access-laget. Herunder Aruba Dynamic Segmentation, som giver en sikker og samlet politik på tværs af kabelbaseret og trådløs adgang for alle brugere og IoT-devices, Ethernet VPN (EVPN) over VxLAN for at få en enklere og mere sikker forbindelse mellem virksomheder og datacentre og live-opdatering ved hjælp af Virtual Switching Extension (VSX) uden nedetid under opdateringen.

  • Aruba NetEdit 2.0 med Network Analytics Engine: Den markant forbedrede version af Arubas NetEdit switch-konfiguration integrerer nu med Aruba Network Analytics. Det giver mulighed for automatisering og synlighed af alle switche, så it-afdelingen kan centralisere styringen. Almindelige opgaver som implementering af konfigurationsændringer og setup af systemet, som nu kan udføres med CX Mobile-appen, overvågning af issues og reducering af fejlsøgningstiden fra dage til minutter.

CX-serierne er tilgængelige fra november 2019.

Kontakt Arrow for en dialog om mulighederne!

Tag fat i Arrow hvis du ønsker en snak om mulighederne med de nye Aruba switche.


178 views
bottom of page