top of page

Løft sikkerhedsniveauet til helt nye højder med en samlet løsning fra Aruba, McAfee & Tenable


Et stort fokusområde for Arrow er at bringe værdifulde it-løsninger til markedet, og dermed gøre det nemmere for virksomheder at vælge de helt rigtige løsninger til deres forretning. Med Arrow’s indsigt i og erfaring med en lang række it-leverandørers løsninger kan vi sammensætte løsninger baseret på produkter fra flere it-leverandører.

Arrow er klar til at præsentere en ny sikkerhedsløsning, som vil løfte din virksomheds sikkerhedsniveau til helt nye højder. Løsningen består af Aruba ClearPass, McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) og Tenable.io.

En løsning med mange fordele

Arrow har valgt at sammensætte en sikkerhedsløsning fra netop de 3 it-leverandører, da de alle er førende på deres områder samt kan integrere med 3. part og dermed få noget større ud af ligningen. Nøgleordet for alle er VISIBILITY – både ift. alle devices, sårbarheder samt adgangen til virksomheders systemer. Med en høj visibilitet får du også en meget højere grad af sikkerhed.

Løsningen som en simplificeret illustration

Man kan meget nemt komme til at lave en kompleks illustration med mange ikoner, pile, forklaringer mm. da en sådan løsning indeholder mange komponenter og mulige workflows. Vi har dog valgt at præsentere dig for en meget simplificeret illustration, som har til formål at give dig et nemt overblik over løsningen og de indbyrdes sammenhænge og kommunikation mellem de 3 it-leverandører.

Illustrationen viser med dobbeltpile, at kommunikationen er tovejs, og uanset hvor en klient kobles på ude fra, så vil den søge information hos de andre 2 leverandører. Det kan fx være assets information, vulnerbilities og policy information.

Vi anbefaler den komplette sikkerhedsløsning, men…

For at sikre dig maksimal sikkerhed til din virksomhed, så anbefaler vi, at du vælger sikkerhedsløsningen med alle 3 leverandører. Hvis du i forvejen har en præference for en anden leverandør, så kan det også lade sig gøre kun at have 2 ud af de 3 anbefalede leverandører.

Lad os få gang i dialogen

Vi håber, at du er blevet inspireret til at høre mere om dine muligheder med vores Aruba, McAfee og Tenable sikkerhedsløsning. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan sætte flere ord på løsningen, funktionalitet, fordele, mm.

Tag fat i Kim Elgaard fra Arrow’s Security team.


61 views
bottom of page