top of page

Ny Arrow podcast – EFIF deler ud af sine mange års erfaringer med Aruba


Arrow har været så heldige at have besøg af @Thomas Friis Poulsen fra EFIF og @Tom Roholm fra Aruba, som sammen med @Flemming Ossian fra Arrow, har haft en super interessant snak om EFIF’s erfaringer med forskellige løsninger fra Aruba.

EFIF er et IT-driftsfælleskab med over 20 uddannelsesinstitutioner fordelt ud over hele landet. Deres fokus er at sikre problemfri IT for over 100.000 brugere gennem full-service-løsninger. EFIF har en Aruba Core infrastruktur, og ca. 60% af deres medlemmer benytter også Aruba til kanten. De har en større infrastruktur som består af minimum 60.000 unikke enheder dagligt og 5000+ Access points.

I podcasten kan du bla. høre om EFIF’s erfaringer med Aruba’s løsninger som en del af deres tilbud til skoler og institutioner herunder Aruba User Experience Insights og HPE’s Intelligent Management Center. EFIF har desuden igangsat et nyt projekt med Aruba ALE (Analytics & Location Engine), hvor de vil kunne registrere studerendes fremmøde samt optimere på lokaleudnyttelse.

Lyt med her for at høre hvordan EFIF har fået overblik over og sikret deres netværk – hent podcasten til din mobil


21 views
bottom of page