top of page

Ny Arrow podcast med Aruba og København Kommune


Hør om deres rejse mod en standardisering, automatisering samt sikring af netværket

Endnu engang har vi været i studiet for at optage en ny Arrow podcast. Denne gang havde vi inviteret Kim Skibsdal Lohse & Kenneth Sølberg fra Københavns Kommune, Allan Højberg fra Aruba & Morten Poulsen fra Arrow til en spændende dialog.

Københavns kommune er Danmarks største arbejdsplads med 60 000 ansatte. Københavns Kommune har et meget stort netværk spredt over et begrænset geografisk område, og som alle er afhængige af. Med ca. 3000 LAN-switches, 8000 AP’er og 1000 lokationer sikrer de netværk i en meget stor del af Københavns Kommune, og der er store forventninger til både sikkerhed og oppetid. Derfor har de højt fokus på både teknik og drift. De har valgt Aruba med både LAN-switches, AP’er, ClearPass samt Airwave Glass, da det passer godt ind i den strategi, hvor de arbejder meget med stordrift og automatisering for både at sikre stabilitet og lave omkostninger for skatteyderne.

Deres netværk har allerede mange IoT enheder og der tilføres omkring 50-100 IoT enheder om måneden.

Lyt med her når de teknisk ansvarlige for netværket hos Københavns Kommune fortæller om deres rejse med at bevare overblikket ved at standardisere, automatisere samt sikre netværket.


19 views
bottom of page