top of page

Aruba & Arrow inspirationsseminar & brunch (januar, marts, maj 2020)


Arrow & Aruba inspirationsseminar & brunch

Aruba har utroligt mange spændende budskaber og produkter i deres portefølje, som vi rigtig gerne vil præsentere dig for og inspirere dig til at kigge nærmere på som en del af din go-to-market offerings.

Derfor har vi planlagt en række Aruba inspirationsseminarer i 2020 til januar, marts og maj i både Århus og København, hvor vi har valgt to produkter ud til hvert seminar, som vi vil gå i dybden med ud fra en salgsorienteret tilgang.

Fokus for hvert indlæg vil være at give vores bud på gode værdibaseret budskaber, give dig indsigt i hvad vi har fokus på under et salgs-pitch, præsentere dig for forskellige anvendelses-scenarier samt inspirere dig til forskellige løsninger ved mulige indsigelser fra kunderne.

Det første seminar afholdes den 29. januar hos Arrow i Viby og 30. januar hos Aruba/HPE i Allerød fra kl. 8.30 til 11.00. På dette seminar kan du se frem til en agenda med fokus på den ny generation af Aruba CX switche samt Aruba Central.

Seminar agenda

08.30-08.50: Morgenmad

08.50-09.00: Velkommen og oplæg til dagens agenda

09.00-09.45: Ny generation af Aruba access-switche v./ Kim Filtenborg & René Læssøe, Aruba

Aruba har lanceret en helt ny generation af acces-switche, som sætter nye standarder for software og netværk. Moderne virksomheder har brug for en edge-to-cloud-arkitektur, der kører på en fælles platform for at få udbytte af automatisering og øget operationel effektivitet. Med de nye Aruba switche kan du nu tilbyde dine kunder et unikt produkt, som adskiller sig fra de løsninger der allerede tilbydes i markedet. Formålet med dette indlæg er, at give dig et overblik over vigtig funktionalitet, anvendelsesmuligheder og de fordele, de nye switche tilbyder. Vi vil have fokus på den oplevet værdi, dine kunder vil opnå både i form af øget effektivitet, automatisering og besparelser. Forstå også hvordan de nye switche adskiller dig fra de eksisterende switche i markedet, så du kan rådgive dine kunder om hvilket valg, der passer bedst til deres behov.

09.45-10.00: Pause

10.00-10.45: Intelligent Cloud Networking/Management v./ Julie Bjørkskov og Per Olsen, Aruba

Aruba Central er et cloud-baseret netværks-administrationsværktøj, der gør det let og enkelt at administrere sit netværk. På dette indlæg får du en præsentation af hvordan Aruba Central kan hjælpe med konfigurering, monitorering samt fejlfinding på netværket. Du får indsigt i hvordan deployment af nye sites/kontorer er simpelt og ukompliceret ved brug af Central. Derudover afslutter vi med at vise en live demo.

10.45 -11.00: Afrunding

Vi runder seminaret af med et par key take-aways fra dagen

11.00: Tak for i dag

Tilmelding

Tid og sted

Arrow, Viby, Jens Juuls Vej 42, 29. januar, 8.30-11.00

HPE Aruba, Allerød, Engholm Parkvej, 30. januar, 8.30-11.00

Reserver din kalender i god tid

18. marts (Viby) & 19. marts (Allerød) Agenda fokus: Aruba ClearPass & AirWave

13. maj (Viby) & 14. maj (Allerød) Agenda fokus: Aruba SD WAN / SD Branch & Aruba User Experience Insights

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os.

Line Hundborg: +45 2333 7031, line.hundborg@hpe.com

Camilla Hove Toft: +45 2819 6062, camilla.hove@arrow.com


122 views
bottom of page