top of page

Aruba Airheads Community


Kunne du tænke dig at blive en del af et fagligt netværk, hvor du kan connecte, diskutere og dele erfaringer med andre netværks og mobility entusiaster i netværksindustrien?

Aruba vil rigtig gerne invitere dig til at blive medlem af deres globale Airheads Community.

Aruba Airheads Community er et forum for dig, som har interesse for og arbejder med it-netværk, sikkerhed og netværksløsninger. Det tekniske og faglige ambitionsniveau blandt medlemmerne er højt, så selv de mest rutinerede netværksfolk vil få et godt udbytte af at være en del af netværket.

Som en del af medlemskabet får du adgang til en lang række debatforummer, blog indlæg, ekspert artikler og den nyeste teknologiske viden. Det er en ideel platform til deling af ideer, muligheder og best practices samt finde løsninger på de udfordringer, du møder i hverdagen, når du arbejder med sikkerhed og netværk.

Få overblik over dine fordele

Der er en lang række fordele ved at være en del af Aruba Airheads Community:

  • Invitation til at deltage på Aruba Airheads Tech Talk - lokale arrangementer (Her ser vi nærmere på nye teknologier og produkter mm.).

  • Adgang til ekspertviden fra mere end 90.000 medlemmer.

  • Gratis adgang til Aruba dokumenter, blog indlæg, tekniske webinarer afholdt af Aruba Support team og over 8.000+ vidensbaseret artikler.

  • Adgang til mere end 43.000+ debatgrupper.

  • Eksklusive træning tilpasset individuelt læringsbehov

  • Invitation til sessions fra Aruba’s Atmosphere konference, tekniske konferencer og Airheads events

  • Mulighed for at blive Aruba Airheads Most Valued Professionals (MVP). Som MVP’er får du særlige privilegier og adgang til eksklusive Aruba events, produkt managers og Aruba CTO’s.

Registrer dig i dag!

Hvorfor vente med at blive en del af et berigende og udviklende netværk?

Du kan registrere dig her: Airheads registrering

Inviter gerne relevante kollegaer til at blive en del af netværket. Der er plads til alle med en god interesse for it-netværk og sikkerhed.

Har du spørgsmål

Har du praktiske spørgsmål til Aruba Airheads Community, fx ift. registrering, kommende arrangementer, mm, så kan du tage fat i Line Hundborg fra Aruba: line.hundborg@hpe.com Arrow’s Technical Specialist, Thomas Staunsbjerg, er medlem af Aruba Airheads Community. Hvis du har spørgsmål til hans oplevelse af netværket, er du velkommen til at tage fat i ham: thomas.staunsbjerg@arrow.com

Bemærk, når du registrerer dig, er det vigtigt, at du klikker af i feltet ”Email”. Ellers vil Aruba ikke kunne invitere dig med til events mm.

Airheads


67 views
bottom of page