top of page

Unik mulighed! Lån en Aruba User Experience Insight sensor gratis i 30 dage


Arrow og Aruba giver dig mulighed for at låne en Aruba User Experience Insight sensor gratis i 30 dage – med mulighed for forlængelse. Hvis du ønsker det, kommer der en person fra Arrow eller Aruba ud og laver en demo, hjælper med opsætning samt tager en snak om anvendelsesmuligheder og løsninger.

Aruba User Experience Insight giver dig mulighed for at analysere applikationer og netværkstjenester fra et brugerperspektiv. Den giver et unikt overblik over ens installation og kan derved forbedre brugeroplevelsen, optimere IT effektiviteten og reducere omkostningerne. Den giver en proaktiv overvågning og fejlfinding af såvel det trådløse som det trådet netværk, på applikationer og services. Løsningen består af en sensor og et dashboard.

Interesseret?

Hvis det har din interesse, kan du tage fat i Camilla Hove på camilla.hove@arrow.com eller +45 2819 6062. Så sørger hun for at der sendes en sensor samt booker en Arrow eller Aruba person, hvis det ønskes. Har du behov for et Skype møde først for at få mere information, så er det absolut også en mulighed.

Bliv inspireret!


33 views
bottom of page