top of page

Frigiv mere tid til din IT-afdeling med forbedret netværksautomatisering og analyse


IT-ansvarlige bør have en plan for at udskifte ældre netværk, hvis de ønsker at hjælpe deres virksomheder i en retning med fokus på nye digitale teknologier. Automation og analyse skal være et omdrejningspunkt for denne moderniserede netværksstrategi. Automation giver IT mulighed for at bruge mindre tid på kedelige administrative opgaver og mere tid på innovation og forbedring af services til slutbrugere. Analytics kan bruges til hurtigt at løse netværksproblemer, når de opstår, samtidig med at det hjælper med fremtidig planlægning som design og kapacitetskrav.

Aruba CX switching-portefølje er unikt positioneret til at levere den automatisering og intelligens, som nutidens netværksoperatører har brug for. Porteføljen forbedrer ikke kun ydeevne og sikkerhed, den reducerer netværksadministrationstiden, så du kan gøre mere.

Aruba CX Switche transformerer netværket fra kanten til kernen

Det er en realitet at antallet og kompleksiteten af netværksudfordringer er stigende samtidig med at IT er under et større pres for at kunne levere mere med mindre.

Arubas nye switching platforme tilbyder et solidt grundlag for et højtydende netværk, der understøtter nutidens voksende IoT, mobil og cloud krav.

Hvad har de enkelte Aruba CX Switche til fælles?


42 views
bottom of page