top of page

Aruba forlænger 5G-netværket til virksomhedens Wi-Fi


Nu kan teleselskaberne forlænge 5G ind i virksomhederne ved hjælp af Arubas passpoint-baserede roamingservice. Aruba Air Pass giver i kombination med funktionen Aruba Air Slice problemfri og sikker mobilitet mellem mobilnetværket og virksomhedens netværk

Aruba har lanceret en ny roamingservice, der er designet til at lade mobilabonnenter roame på virksomhedernes netværk sikkert og helt automatisk. Den nye service, Aruba Air Pass, lader brugerne skifte frit mellem 5G på mobilnetværk og virksomhedens Wi-Fi, når de bevæger sig ind og ud af bygningen. Det sker uden at gå på kompromis med servicekvaliteten.

Når løsningen anvendes i forbindelse med Aruba Air Slice, en teknologi, der forbedrer radio-ydelsen, kan teleselskaberne derved forlænge 5G ind i virksomheden og muliggøre Wi-Fi-opkald med høj performance. Passpoint-teknologien er en af de grundlæggende teknologier bag Aruba Air Pass, en standard som skaber den nødvendige autentifikation af mobil-devices på Wi-Fi-netværket. Det sker automatisk ved hjælp af mobilernes brugeroplysninger.

Aruba Air Slice er en unik Wi-Fi 6-teknologi, designet til at forbedre bruger- og applikationsoplevelsen ved at tilbyde kvalitetsservice. Aruba Air Slice sikrer performance for de applikationer, der er særligt udsatte for forsinkelser som for eksempel Zoom og Slack, mobil gaming og realtime IoT-applikationer ved at allokere radioressourcer som bølgelængde, periode og frekvens.

Kombinationen af Aruba Air Pass og Aruba Air Slice giver teleselskaberne mulighed for at udvide rækkevidden på 5G-netværket til også at dække inde i virksomhederne og samtidig forbedre brugeroplevelsen uden at vælte budgettet.

Aruba ClearPass tilføjer netværksadgangskontrol, så offentlige og private ressourcer forbliver sikre og separate. Mobilabonnenter (såvel som IoT-enheder) kan derefter roame mellem mobil og Wi-Fi, mens enterprise IT opretholder overholdelse af politikker.

Aruba Air Pass er særligt relevant for hoteller, detailforretninger og andre indendørs mødesteder, der giver offentlige Wi-Fi-hotspots - hvilket giver gæsterne en uafbrudt Wi-Fi-oplevelse såvel som fordelene ved Aruba AI- og RF-forbedringer for at opretholde SLA-kvalitetssikring.


76 views
bottom of page