top of page

Lær hvordan Aruba’s SD-WAN løsning kan hjælpe dig med at løse 3 almindelige use-cases


For bedre at kunne understøtte den digitale transformation samt de øgede krav til performance og kvaliteten af servicetrafik, tilbyder Arubas SD-WAN-løsning forbedret trafiksynlighed, automatiseret rute-orkestrering og ensartede sikkerhedspolitikker.

Arubas SD-WAN-løsning giver virksomheder det fulde sæt værktøjer og funktioner, der er nødvendige for at forberede filial netværk til overgangen mod større brug af cloud services. Dette inkluderer nøglefunktioner, der optimerer WAN-routing, tilslutning til applikationer der er hosted i datacenteret, public cloud og direkte til internettet samt sikkerhedsfunktioner og -integrationer, der beskytter virksomhedsdata.

Aruba har udarbejdet en guide der fokuserer på tre almindelige use-cases, hvor Aruba’s SD-WAN-løsning kan hjælpe dig på rette vej:

  • Use Case #1: Muliggør overgangen til cloud’en

  • Use Case #2: Optimer Branch WAN performance

  • Use Case #3: Forenkle håndtering af WAN


70 views
bottom of page