top of page

Aruba Networks CX 6000 – sikkert og stabilt netværk til SMV-segmentet

Aruba CX 6000-switchen blev annonceret tilbage i juni og er netop kommet på hylderne. CX 6000 er en erstatning for den ældre Aruba 2530-switch og indeholder flere større opgraderinger. Læs om switchen og se sammenligningsmatrix i denne blog-post.

Verden har forandret sig drastisk i det forgangne år med hybride arbejdspladser og medarbejdere, der forventer at kunne arbejde hvor som helst og når som helst. Udviklingen gennem året har vist, at den moderne virksomhed beholder og videreudvikler på den fleksible og digitale arbejdsplads – for at kunne tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Resultatet af ændringerne er en mere kompleks infrastruktur, uanset om man driver en større virksomhed eller er placeret i SMV-segmentet. Det er fuldstændig de samme udfordringer i større og mindre skala, man vil opleve. Arubas switche er optimeret til den digitale arbejdsplads med innovativ teknologi, høj performance og robust sikkerhed - og nu også til SMV-markedet.


Den nye Aruba CX 6000 switch-serie giver virksomheder en enkel og praktisk Layer 2-netværksløsning og er ideel til remote-kontorer og SMV’er, der fokuserer på et omkostningseffektivt, pålideligt og sikkert kablet netværk.


Switchen er baseret på det cloudnative AOS-CX-operativsystem, der bruges på tværs af hele Aruba CX-porteføljen. CX 6000 er den nye entry level-serie bygget til virksomheder i SMV- segmentet. Da der ikke er nogen blæser i switchen, er den ideel til stille arbejdsområder og hos virksomheder uden datacenter. CX 6000-serien er let at implementere med fleksible valg, der inkluderer web-GUI, CLI og både cloudbaseret og on-premise Aruba Central-administration.


Hvorfor vælge CX 6000?

  • Virksomhedsstandard Layer 2-forbindelse med support for ACLs, robust QoS and statisk routing

  • Indbygget 1GbE-kobber og SFP-uplinks

  • Kompakt, uden blæsere, 12-portsmodel til lokationer med begrænset plads

  • Fleksibel administration med Aruba Central, nem Web GUI, CLI, og Aruba NetEdit

  • Simpel udrulning med Zero Touch Provisioning

  • De farveløse porte fjerner kompleksitet ved tilføjelser, flytning og ændringer

  • Klar til at softwaredefineret med REST API’erLæs mere om Aruba CX 6000 her


68 views

Comentarios


bottom of page