top of page

Arubas nye GPS-baserede selvlokaliserende AP-teknologi er værd at lægge mærke til!

Installering af nye AP’er er en manuel proces, som er både tidskrævende og indebærer risiko for fejl, hvilket resulterer i en upålidelig reference for placeringsbevidste applikationer. For at løse denne problematik har Aruba Networks netop introduceret branchens første selvlokaliserede indendørs AP'er for at gøre det lettere for organisationer at fange indendørs lokationsdata og kommunikere denne information til mobilenheder eller applikationer.Aruba Wi-Fi 6 og Wi-Fi 6E AP’er benytter en kombination af indbygget GPS-modtagere sammen med wi-fi-support for fine time-målinger. Arubas selvlokaliserende WLAN AP’ere giver en zero touch-bestemmelse af AP-lokationen. Lokationen bliver kontinuerligt valideret og opdateret - og giver et sæt af universelle koordinater, der kan benyttes til et hvilket som helst kort over bygninger eller kort til web-platform.


Nøjagtig placering af WLAN-infrastrukturen skaber en forankret reference, der deles ved hjælp af Open Locate. Virksomheder kan bruge de universelle koordinater og forankrede referencer til Arubas selvlokaliserede indendørs AP'er til nemt at udvikle eller forbedre sporing af aktiver, sikkerhed/compliance, facilitetsplanlægning, event-apps eller andre lokationsbevidste tjenester. Nøjagtig placering er kernen i mange app-oplevelser, og nøjagtig indendørs placering låser op for mange nye og innovative virksomheds-usecases.


Aruba annoncerede også deres partnerskab med Tile til Aruba Atmosphere i slutningen af marts 2022. Hvis du ikke kender Tile, er det et produkt, der bruger BLE (Bluetooth Low Energy) til at lokalisere små enheder. Der kan sættes Tiles på en bred vifte af dine personlige ejendele: Nøgler, Visakort, fjernbetjeninger m.m. Indtil nu har Tile-netværket stolet på, at andre Tile-brugere anonymt deler placeringer af alle Tile-enheder i nærheden. Placeringen af enhederne kommer fra den enhed, som Tile-mobilappen kørte på. Arubas partnerskab med Tile giver Arubas trådløse netværk mulighed for at levere lokationsrapporter for Tile-enheder uden behov for en Tile-bruger/enhed/app.


Arubas Wi-Fi 6/6E AP'er inklusiv selvlokalisering og findes allerede på hylderne. GPS-funktionerne er inkluderet i eksisterende Aruba Wi-Fi 6E AP'er og priser.


De nye løsninger fra Aruba Networks er tilgængelige via den traditionelle måde at indkøbe og implementere på eller som en service gennem HPE GreenLake for Aruba, hvilket giver maksimal fleksibilitet. Den seneste lancering fra HPE GreenLake for Aruba Network as a Service (NaaS) inkluderer otte standardiserede tilbud, der er bygget op omkring populære virksomheds use-cases, hvilket giver en simpel måde at indkøbe og implementere, samtidig med at det accelererer time-to-value for NaaS-implementeringer.


Hvis du vil vide mere om den nye indendørs GPS-funktionalitet, kan du se dette interview.

25 views

Comments


bottom of page