top of page

Beskyt dit netværk fra edge-to-cloud med Zero Trust og SASEHvad holder dine kunder vågen om natten? Med det stigende antal af remote medarbejdere, IoT enheder og multiple clouds kan det være svært at skabe en god balance mellem at opretholde høj produktivitet blandt medarbejdere samtidig med at holde netværket sikkert. Aruba har en løsning på denne udfordring.


Lav en Zero Trust og SASE-strategi

Det er vigtigt at bruge et netværk, der har fuld synlighed og kontrol med et indbygget fundament for Zero Trust og SASE rammer.


Flyt væk fra VLAN-trafiksegmentering

Zero Trust sikrer, at de samme kontroller, der anvendes på filialnetværk, også gælder for remote medarbejderen. Det betyder, at der ikke er behov for flere manuelt genererede VLAN'er, der er forvirrende og risikable. Og identitetsbaseret adgangskontrol i realtid beskytter netværket fra edge-to-cloud.


Integrer Zero Trust / SASE med dit sikkerhedsøkosystem

Da flere applikationer flyttes i skyen, skal virksomheder overveje at udvide deres nuværende sikkerhedsarkitektur til skyen. Her vil det være bedst at parre netværksbaseret, identitetsbaseret adgangskontrol og tæt integration med førende cloud-sikkerhedsudbydere.41 views

Comments


bottom of page