top of page

Deltag på Aruba Atmosphere ’21


Your Journey. Your Edge


Kære partner


Den 13. april 2021 skydes årets Aruba Atmosphere konference i gang. Konferencen afholdes virtuelt og henvender sig til alle med interesse for inden for netværk, sikkerhed, monitorering, automatisering og den intelligent kant – the Edge.


Deltag på ATM’21 og bliv inspireret af de seneste og største nyheder inden for netværk med et skarpt fokus på the Intelligent Edge, som vil ændre måden vi lever og arbejder på. Få indblik i dine muligheder for at udvikle og supportere nye forretningsinitiativer, og lær hvordan du kan designe en fremtidssikret Aruba edge-to-cloud netværk arkitektur.


5 gode grunde til at deltage på ATM’21

  1. Skab en hybrid arbejdsplads: lever et komplet og sikkert work-from-anywhere netværk.

  2. Forbind og beskyt dit netværk: prioriter sikkerheden i edge-to-cloud løsninger.

  3. Transformer dit netværk: fremskynd migrering til cloud.

  4. Omfavn Cloud: lær hvordan du kan drage fordel af styrken ved AI.

  5. Skaler med Network as a Service.

Programmet for ATM’21 opdateres løbende frem til den 13. april. Du kan følge med her og begynde at planlægge din kalender.


Du vil lære hvordan du kan:

  • Bygge et ”work from anywhere” netværk som leverer den sikkerhed og services, som er nødvendig for en produktiv brugeroplevelse - på kontoret og hjemmearbejdspladsen.

  • Skabe en effektiv IT drift med automatiseret diagnosticering, problemløsning og management ved hjælp af kunstig intelligens.

  • Reducere omkostninger og forøge forretningsagilitet med Zero Trust Security.

  • Designe og implementere en edge-to-cloud netværksløsning som integrerer cloud-native services med den the Intelligent Edge.

Tilmeld dig ATM’21

ATM’21 afholdes fra den 13-14. april. Dyk ned i en spændende agenda med keynotes, sessions og virtuelle demo’er. Det er gratis at deltage.Kontakt

Arrow deltager selvfølgelig også på ATM’21, så tag endelig fat I os, hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration til at bygge din agenda.


Thomas Staunsbjerg +45 3016 1393


Bo Kofoed

+45 6023 6040

15 views

Commentaires


bottom of page