top of page

Få overblik over mulighederne med Aruba Wi-Fi 6Hvis der er noget som kan skabe stor frustration og irritation, så er det når netværket ikke fungerer optimalt og begrænser os i vores arbejde. Det er én af de ting, der bare skal fungere.

Virksomheder bør derfor stille sig selv følgende spørgsmål: Kan dine medarbejder uden problemer tilgå kritiske applikationer og programmer? Hvordan er brugeroplevelsen på netværket?

Virksomheder og deres medarbejdere er i stigende grad afhængige af, at det trådløse netværk kan forbinde dem til vigtige forretningsapplikationer og systemer. Med det voksende antal af enheder og applikationer, kan det være udfordrende at levere en forbindelse med høj hastighed. Dette kan resultere i at brugerne vil opleve det som om, der er en trafikprop, en forsinkelse eller måske slet ingen respons.

Aruba har en løsning på dette problem! Aruba leverer Wi-Fi 6 netværk med høj kapacitet, som er hurtigt, stabilt og effektivt. Arubas 802.11ax Access Points er bygget til at levere 4 gange så høj performance i forhold til tidligere generationer. Nedenfor har vi opridset et par vigtige funktionaliteter:

Multi-user 

Arubas Wi-Fi 6 access points er effektive til at sende og modtage trafik fra flere enheder på en kanal samtidigt. Det er en feature, som gør det muligt at dirigere datapakker afsted fra op til 8 enheder på samme tid. Datapakkerne skal ikke “stå i kø” og vente. Parallelt kan der sendes, og modtages, trafik til flere enheder på samme tid, hvorved båndbredden udnyttes bedst muligt. 

Client-match

Automatisk monitorering af enheder. Enhederne bliver dirigeret hen til det access point, som har ledig kapacitet og overordnet set kan levere den bedste performance for enheden. Klienter med en lavere hastighed isoleres hermed i grupper, så de ikke sænker hastigheden for andre hurtigere klienter. Læs mere her >

Airmatch

Airmatch sikrer at hvert enkelt access point leverer den bedst mulige oplevelse til de tilsluttede klienter. Airmatch optimerer udnyttelsen af sendestyrken og radiokanalerne. Læs mere her >

Strømbesparende - 7 gange længere batterilevetid på IoT-device, Smart Phones, bærbare enheder og andre typer af batteridrevet enheder. Wi-Fi 6 tilføjer en TWT teknologi (Target Wake Time), som gør at enheden ikke leder efter radiosignal fra AP’et hele tiden. 

Med Arubas Wi-Fi 6 AP’er kan dit netværk blive transformeret til en højhastighedsmotorvej og levere en fantastik brugeroplevelse samt sikre produktivitet og effektivitet. 

Garanti

Wi-Fi 6 AP’er har Limited Lifetime garanti. Det betyder at garantien er gældende så længe det er den oprindelige ejer som ejer AP’et. Garantien er begrænset til 5 år fra End Of Sales datoen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller brug for hjælp så tag endelig fat i os.

Bo Kofoed 6023 6040 bo.kofoed@arrow.com

Thomas Staunsbjerg 3016 1393 thomas.staunsbjerg@arrow.com

Flemming Ossian 3016 1321 flemming.ossian@arrow.com

23 views

Comments


bottom of page