top of page

HPE (Aruba og Silver Peak) udnævnt som leader i Gartners Magic Quadrant for WAN edge infrastructure

Updated: Dec 15, 2021


I en tid, hvor hjemmearbejde og den hybride arbejdsplads fortsat har ændret verdens måde at arbejde på, er det med stolthed og begejstring, at Aruba er placeret som Leader i Gartners Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure.


Dette er en endnu mere interessant udnævnelse set i lyset af, at virksomheder ikke blot tager beslutninger baseret på nutidens udfordringer, men at det er vigtigt at vælge en samarbejdspartner, der kan levere, uanset hvilke udfordringer fremtiden måtte bringe.


Medarbejdere i dag har høje forventninger til at kunne arbejde effektivt, uanset om de befinder sig på deres hjemmearbejdsplads eller på kontoret. Med Arubas WAN-løsning tildeler man sin medarbejdere en række værktøjer, der sikrer kontinuerligt effektivt samarbejde på tværs af lokationer via en problemfri og sikker forbindelse.


Det er Arubas mission at levere sikre edge to cloud-løsninger. Ved hjælp af stærke algoritmer, der benytter AI (kunstig intelligens) og machine learning (maskinlæring) er det en portefølje af simple og automatiserede løsninger, der kan levere det, der er brug for for at have en produktiv virksomhed.


Du kan læse hele rapporten fra Gartner her

39 views

Comments


bottom of page