top of page

NYHED! HPE trykker speederen i bund på automatisering med Aruba Central NetConductor

Under det årlige Aruba Atmosphere-event i slutningen af marts 2022 introducerede Aruba Networks flere nye automatiseringsfunktioner til Aruba Central Cloud Management-platformen. Aruba Networks lancerede den nye Aruba Central NetConductor. Det er en ny feature i Aruba Central, der er designet til at automatisere flere processer: Oprettelse og implementering af sikkerhedspolitikker på tværs af komplekse netværksstrukturer. Aruba Central NetConductor spænder over et helt et nyt sæt af features, der er bygget ind i Edge Services Platformen (ESP). De nye features sørger for central administration, nem implementering af politikker og automatisering af den underliggende netværksinfrastruktur.Agile og automatiserede netværk

Den digitale transformation er over de sidste par år accelereret på en måde, der er uden sidestykke og med øget intensitet på den hybride arbejdsplads og introduktion af nye forretningsmodeller har efterspørgslen efter nye forbedrede brugeroplevelser synliggjort behovet for et mere smidigt og fleksibelt netværk.


Den nye Aruba Central NetConductor-løsning giver virksomheder mulighed for centralt at administrere roller, autentificering og adgangstilladelser for distribuerede netværk med cloud-native tjenester. Implementering af politikker og automatisk orkestrering af ​​netværkskonfigurationer i kablede eller trådløse forbindelser og WAN-infrastrukturer bliver simpelt at administrere. Central NetConductor gør netværket agilt for både brugere og IoT-implementeringer, samtidig med at platformen håndhæver både Zero Trust og SASE-sikkerhedspolitikker.


Denne lancering er vigtig, fordi den moderniserer netværk på basis af tre principper:


  1. Automatisering – Mere simple arbejdsgange og AI-drevet automatisering for at mindske tid og ressourcer, der kræves til at planlægge, implementere og administrere en bred vifte af netværksinfrastrukturer: fjern-, filial-, campus- og cloud-forbindelser. Central NetConductor har intent-based workflows med one button-forbindelse og orkestrering af sikkerhedspolitikker.

  2. Sikkerhed – Øget threat detection og beskyttelse med indbygget identitetsbaseret adgangskontrol og dynamisk segmentering. Alt sammen de nøgleområder, der er grundlaget for implementering af Zero Trust og SASE. Central NetConductor har en solid rollebaseret adgangskontrol, der udvider dynamisk segmentering til Zero Trust og SASE-sikkerhedspolitikker.

  3. Agilitet - Ensartet, cloud-native, standardiseret arkitektur og nem implementering med en NaaS-forbrugsmodel (Network-as-a-service) for at optimere både budgettet og medarbejder-ressourcerne. Central NetConductor bruger cloud-native tjenester og giver et centralt dashboard for at give bedre overblik og indsigt i infrastrukturen, der samtidig letter migrering og implementering af ​​nye services, samtidig med at eksisterende aktiver bevares.


Aruba Central NetConductor-servicen er tilgængelig med Early Access og vil være generelt tilgængeligt i juli 2022. Central NetConductor-servicen er en del af Aruba Central og tilgængelig med en ”Advanced license”.


Hvis du vil vide mere om Aruba Central NetConductor, kan du høre mere om denne og andre nyheder fra Aruba Atmosphere 2022 i dette afsnit af Arrows podcast eller læse mere her.


22 views

Comments


bottom of page