top of page

SASE fra Aruba Networks: Innovation af sikkerheden i skyenI dagens digitale verden er skyen blevet en uundværlig del af virksomhedernes IT-infrastruktur. Med den stigende brug af fjernarbejde og cloud-tjenester er det afgørende at sørge for en sikker adgang til og fra skyen. Her kommer Secure Access Service Edge (SASE) fra HPE Aruba Networks ind i billedet. Dette blog post er en introduktion til de forskellige komponenter, der udgør SASE og HPE Arubas evne til at levere en omfattende og sikker SASE-løsning.SASE: Sikkerhed i skyen og sikker tilgang til skyen

SASE er en forkortelse for Secure Access Service Edge, og konceptet drejer sig om at sikre både sikkerhed i skyen og sikker adgang til andre cloud-tjenester. Konceptet blev oprindeligt defineret af Gartner som en holistisk tilgang til netværkssikkerhed og adgangsadministration i skyen.


I starten bestod SASE af SD-LAN (Software Defined Local Area Network), SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) og sikkerhedstjenester i skyen, også kendt som SSE (Security Service Edge). Disse elementer udgjorde grundlaget for at etablere en sikker og fleksibel netværksinfrastruktur.


Med tiden har SASE ændret sig, og nu er hovedelementet SD-WAN i kombination med Security Service Edge. Denne udvikling betyder, at man kan opnå en effektiv netværksinfrastruktur, der kombinerer fleksibilitet og sikkerhed.Komplet SASE-løsning med HPE Aruba

HPE Aruba Networks er førende inden for netværksløsninger og har nu tilføjet vigtige komponenter til SASE. På hardwarefronten leverer de traditionelle produkter som Wi-Fi, switches, EdgeConnect og SD-WAN, der udgør fundamentet for en robust og pålidelig netværksinfrastruktur.


Når det kommer til sikkerhedstjenester i skyen, har HPE Aruba Networks gjort betydelige fremskridt. Med deres ClearPass Portfolio kan de nu tilbyde ekstra sikkerhedsfunktioner, herunder Zero Trust Network Architecture (ZTNA), der styrker beskyttelsen mod trusler og uautoriseret adgang.


I februar 2023 opkøbte HPE Aruba Networks Axis Security, hvilket har givet dem yderligere komponenter til at styrke deres Secure Service Edge (SSE). Dette har muliggjort en integreret tilgang, hvor alle SASE-elementer er tilgængelige fra én producent og samlet i et enkelt værktøj.


Som følge af de forskellige tiltag kan HPE Aruba Networks nu levere en omfattende SASE-løsning. Virksomheder kan få alle de nødvendige elementer til et SASE-setup, der er sikkert, effektivt og administrerbart. Med SASE fra Aruba er det muligt at etablere en robust netværksinfrastruktur og samtidig opretholde et højt sikkerhedsniveau i skyen.


I dagens cloud-baserede virkelighed er SASE blevet en nødvendighed for virksomheder, der ønsker at opnå en sikker og fleksibel netværksinfrastruktur. HPE Aruba Networks er i frontlinjen af denne sikkerhedsrevolution og tilbyder alle nødvendige komponenter til et omfattende SASE-setup. Med deres ekspertise og dedikation til sikkerhed hjælper de virksomheder med at navigere i skyen med tillid og sikkerhed.Du kan også se vores illustrerede video om SASE med Frank Stott fra HPE Aruba Danmark her:


16 views

Comments


bottom of page