top of page

Hvad har du på dit netværk?


Væksten af mobilitet på arbejdspladser med både virksomhedsejet enheder og BYOD, har gjort overblikket over netværket til en udfordring. Samtidig begynder vi at tilføre vores netværk IoT enheder, hvilket gør kontrollen over vores netværk mere kompleks.

Synlighed Virksomheder i dag har taget idéen om mobilitet for deres medarbejdere til sig. Hver medarbejder har i gennemsnit tre mobile enheder tilsluttet virksomhedens netværk . Udover disse bliver der løbende tilsluttet enheder fra midlertidige ansatte, konsulenter, gæster og IoT. Men virksomhederne har i stor stil også ignoreret behovet for NAC (Network Access Control). Synlighed er et kritisk emne og med et stigende antal enheder, der tilgår netværket, forsvinder overblikket og dermed er der et stort hul i it-sikkerheden. Synlighed er det første skridt på vejen til at løse sikkerhedsbristet. Hvis du kan se problemerne, har du også mulighed for at løse dem.

Kontrol Kontrollen over tilsluttede enheder er af største vigtighed for it-sikkerheden. Ved at sikre sig, at kun godkendte enheder tilslutter sig virksomhedens Wi-Fi eller kablede netværk, reduceres risikoen for sikkerhedsbrist markant.

Reaktion Dine eksisterende sikkerhedsværktøjer såsom event management, firewalls, antivirus mm. leverer alle forskellige data og forslag til mulige løsninger. Med de mange input og ofte forskellige og modsatrettede forslag, kan det være umuligt, at reagere på en opstået problematik. Aruba ClearPass giver et intuitivt overblik over din multi-leverandør infrastruktur.

Arubas NAC løsning, ClearPass er for alle dine kablede og trådløse netværk, applikationer, IoT enheder, medarbejdere, konsulenter og gæster. Aruba ClearPass giver virksomheder mulighed for at skabe, definere og håndhæve en konsekvent adgangspolitik.

Gartner 16. Juni 2015


34 views
bottom of page