top of page

Aruba ClearPass 6.7 – Simplificering, sikkerhed & succes


I starten af december blev Aruba ClearPass 6.7 annonceret. Opdateringen er næste skridt på vejen til at simplificere it-sikkerheden i din virksomhed.

Virksomheder har i de senere år ændret deres tilgang til medarbejdere og hyrer i større grad kontraktansatte, freelancere og midlertidige ansatte. Aruba ClearPass har taget denne ændring til efterretning og truffet foranstaltninger for at opretholde sikkerheden i virksomhederne. Det er vigtigt for virksomheder i dag at tillade samarbejde på tværs af afdelinger og infrastrukturen. Dette uden at gå på kompromis med sikkerheden. Aruba har derfor inkluderet fuld funktionalitet af ClearPass Guest i ClearPass Policy Manager uden ekstra omkostninger samt forbedret brugeroplevelsen og effektiviseret på administrationssiden.

Licensen er flyttet fra ”Average User” til ”Concurrent Usage” licens. Det gør planlægning og udrulningen lettere. Aruba har adskilt virtuel og HW appliance fra software-aktiveret adgangslicens. Fremover har Aruba: Single VM, Small, Medium og Large Hardware enheder, og fortsætter derudover med at have mulighed for Cluster for at supportere performance og skaleringsevne.

Adgangslicenser er også tilgængelige som perpetual eller subscription licenser i: 100, 500, 1000, 2500, 5000 og 10 000 samtidige enhedslicenser. Disse adgangslicenser inkluderer: 802.1X, MAC Auth, TACACS, OnConnect, Secure Exchange, Endpoint Profiling og selvfølgelig Guest.

Udover at forbedre den konventionelle adgangsløsning har Aruba også kigget i retning af BYOD. Virksomheder tager i højere grad imod BYOD tanken og i følge Gartner, har en medarbejder i gennemsnit 3.5 enhed. Det stigende antal af enheder skal ikke blive en operationel byrde, eller lade kunderne går på kompromis med sikkerheden. Derfor har Aruba ændret OnBoard fra licens pr. enhed til licens pr. bruger. Aktivering af certifikat og 802.1X i ClearPass er en af ​​de hurtigste og mest simple måder at sikre mobile enheder på i virksomheden.

Aruba Webinar "Deep dive on Aruba ClearPass 6.7 New Licensing and Sizing"

Tirsdag d. 16. januar kl. 11:00 - 12:00


11 views
bottom of page